Rólunk

Rólunk

Az INDUPRO Kft. létrehozta Magyarország első lézeres három dimenziós fémmegmunkáló központját, ahol egyedülálló gépparkunk révén a legkifinomultabb lézeres bérmunkaigényeket is ki tudjuk elégíteni, legyen szó akár lézeres vágásról, lézeres hegesztésről, lézeres fúrásról vagy felületedzésről.

Cégünk azzal a céllal alakult, hogy a Magyarországon és a környező országokban működő hazai és multinacionális gyártó és termelő vállalatok speciális lézeres bérmunkaigényeit szolgálja ki. Felkészültségünket bizonyítja a legfejlettebb technológiai háttér és egyedülálló géppark, amely párosul a sokéves ipari tapasztalattal rendelkező szakembereink és mérnökeink munkájával.

A nap mint nap tapasztalható rohamos technikai fejlődés és az ipari szereplők újabb és újabb technológiai kihívásai egyre fejlettebb műszaki megoldásokat kívánnak meg. Az INDUPRO Kft. ezekre, és a holnap kihívásaira specializálódott, hogy ne legyen olyan technológiai feladat, amelyre ne tudnánk ipari megoldást nyújtani partnereink részére. Kiterjedt ipari kapcsolatainknak köszönhetően szakértelmünk az autó- és elektronikaipartól egészen az orvosi műszergyártásig terjed, merüljön fel bármilyen lézeres megmunkálási feladat.

A lézeres technológia alkalmazása egyre nagyobb teret hódít a gyártási folyamatok során, amely nemcsak a nagyobb multinacionális vállalatokat érinti, hanem egyre inkább a különböző beszállítói rétegeket, akár kisebb gyártó vállalatokat is. Az INDUPRO Kft. megbízható és hosszútávú partnere lehet mindig naprakész technológiai megoldásokkal, egyedülálló gyártói kapacitásának és csúcstechnológiájú gépparkjának köszönhetően. Tegyen próbára minket, hogy megtapasztalja az Ön által gyártott termékek és alkatrészek milyen gyártási lehetőségeket rejtenek a lézeres technológia révén, legyen szó két- és háromdimenziós lézeres vágásról, lézeres hegesztésről, lézeres fúrásról, lézeres felületkezelésről vagy bármilyen lézeres jelölési feladatról. Az INDUPRO Kft. egyedülálló gyártási szolgáltatása révén Ön olyan technológiai versenyelőnyre tehet szert, amely nem igényel semmilyen beruházási költséget vagy gyártási folyamatok átalakítását. Mi azonnali megoldást találunk bármilyen gyártási feladatra.

Az INDUPRO Kft. számára a legfontosabb, hogy Önnel hosszútávú együttműködést és kiemelkedő partneri kapcsolatot építsünk, ami kizárólag a széleskörű minőségi szolgáltatásaink és szakmai felkészültségünk által érhető el. Azon dolgozunk, hogy bizalmukat és maximális elégedettségüket folyamatosan növeljük, hogy Ön a legbiztosabb kezekben tudhassa termékeinek gyártását. Az INDUPRO Kft. rendelkezik az alapvető minőségbiztosítási tanúsítványokkal: MSZ EN ISO 9001:2009 és MSZ EN ISO 14001:2005

Videó

További információra van szüksége?

Kérjen további információt és/vagy egy személyre szóló ajánlatot.